Kategorie

Informace

Magazín

Souhlas se zpracováním osobních údajů a poučení subjektu



1. Osobní údaje, které budou zpracovány:
• jméno a příjmení,
• poštovní adresa,
• fakturační adresa,
• emailová adresa,
• telefonický kontakt,
• IP adresa,
• Cookies.

2. Účelem zpracování osobních údajů je:
Zpracování objednávky pro prodej a zasílání obchodních nabídek Správce.

Doba zpracování osobních údajů je:
Po dobu trvání smlouvy a následně ještě jeden rok od jejího ukončení.

3. Osobní údaje mohou být poskytnuty následujícím třetím osobám:
Osobní údaje nebudou poskytnuty třetím osobám, vyjma případu plnění smlouvy (tradičně dopravcům doručujícím objednávky.), a na dobu nezbytně nutnou.

Subjekt údajů prohlašuje, že byl Správcem řádně poučen o zpracování a ochraně osobních údajů*, že výše uvedené osobní údaje jsou přesné a pravdivé a jsou Správci poskytovány dobrovolně.


*Poučení Subjektu údajů

Správce tímto v souladu s ustanovením čl. 13 Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, obecného nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen „Nařízení“), informuje, že:
• osobní údaje Subjektu údajů budou zpracovány na základě jeho svobodného souhlasu, a to za výše uvedených podmínek,
• důvodem poskytnutí osobních údajů Subjektu údajů je zájem Subjektu údajů o zasílání obchodních nabídek Správce, což by bez poskytnutí těchto údajů nebylo možné,
• při zpracování osobních údajů Subjektu údajů nebude docházet k automatizovanému rozhodování ani k profilování / může dojít k automatizovanému rozhodnutí o zamítnutí žádosti o zaměstnání, bude-li Subjekt údajů u Správce evidován jako neúspěšný uchazeč,
• Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů, nepověřil zpracováním osobních údajů žádného zpracovatele ani neurčil zástupce pro plnění povinností ve smyslu Nařízení,
• Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje Subjektu údajů do třetí země, mezinárodní organizaci nebo jiným, než výše uvedeným třetím osobám,
• Subjekt údajů má právo kdykoliv odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů, právo požadovat od Správce přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, a vznést námitku proti zpracování, má právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci, jakož i právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, má-li za to, že Správce při zpracování osobních údajů postupuje v rozporu s Nařízením.

Další informace můžete také najít na naší stránce Ochrana osobních údajů .