PROVOZ POZASTAVEN. NELZE OBJEDNÁVAT..

Objednej si novinky a
ZÍSKEJ OKAMŽITOU SLEVU 5% !!

Kojenecké potřeby

Magazín

Informace

Kojenecké potřeby

Už od svého narození miminko potřebuje láskyplnou péči a šetrné zacházení. Starostlivost o malé novorozeňátko je opravdu náročná. Chtěli jsme vám ušetřit práci, a proto jsme pro vás naskladnili veškerou výbavičku určenou pro vaše miminko. Na jednom místě u nás nakoupíte všechny kojenecké potřeby. A to pleny, osušky, zavinovačky, nosítka, kojeneckou kosmetiku, potřeby pro krmení, potřeby pro koupání, ohřívače lahví, dudlíky, chůvičky, polštářky a přikrývky nebo ložní soupravy.

Kojenecké potřeby Počet produktů: 1458

Podkategorie

    Pleny

    Vaše miminko si zaslouží to nejlepší. Jsme si toho vědomi i my, proto jsme do naší nabídky zařadili různé druhy plen, které vynikají tou nejvyšší kvalitou. Pro vaše nejmenší nabízíme bavlněné pleny bez potisku i s různobarevným potiskem a také flanelové pleny s dětskými motivy. Jako rodiče jistě oceníte také nepromokavé flanelové podložky. Dále u nás naleznete také jednorázové plenky nebo plenkové kalhotky. Vaše miminko se bude díky plenkám z naší nabídky cítit jako v bavlnce.

    Koupání

    Chcete, aby se vaše miminko cítilo při koupání v bezpečí? Díky našim potřebám pro koupání bude vše naprosto dokonalé. Pro vaše nejmenší nabízíme vaničky, pěnové podložky i lehátka různých barev. V našem obchodě naleznete také teploměry do vaničky, které zajistí perfektní teplotu vody. Svá miminka můžete rovněž umýt masážními houbičkami nebo veselými houbami ve tvaru květiny.

    Osušky, deky

    Jemná a citlivá pokožka každého dítěte si zaslouží tu nejlepší péči. Proto vám nabízíme úžasné osušky a ručníky, které vaše děťátko po koupání krásně osuší i zahřejí. Vaše ratolest se může následně zachumlat i do příjemného ponča nebo župánku, který vyniká veselými motivy zvířátek. Svým dětem můžete pořídit také oboustranné či klasické deky. Jsou vyrobeny z kvalitního a krásně hřejivého materiálu, který je velmi příjemný na dotek.

    Soupravy do postýlky

    Chcete mít vše připravené, než se vám narodí miminko? V tom případě byste mu měli včas vybavit jeho postýlku. Nabízíme vám kvalitní klasická i nepromokavá prostěradla různých barev. Jistě využijete také několikadílné soupravy dětského ložního prádla, povlečení na polštář i peřinu, mantinel, výplně na polštář a peřinku nebo třeba úžasná nebesa. To vše můžete doladit krásným a praktickým kapsářem z naší nabídky.

    Nosítka, klokánky

    Své miminko nemusíte vozit pouze v kočárku. Nahlédněte do naší nabídky, která zahrnuje kvalitní a bezpečná nosítka a klokánky. S těmito šikovnými pomocníky na nošení dětí se dostanete, kam budete chtít. Velkou výhodou je, že při jejich používání budete mít vždy obě ruce volné a nebudete ani omezeni při pohybu, jako tomu je právě v případě kočárků. Nabízíme vám základní nosítka, luxusní nosítka a také šátky na nošení dětí. Nosítka vybírejte především podle hmotnosti vašeho miminka.

    Šidítka

    Vyberte si u nás dudlíky různých barev, velikostí i značek. Dudlíky z naší nabídky jsou šetrné k dětské pusince i tvářičce, neboť jsou vyrobeny pouze ze zdravotně nezávadných materiálů. Dudlíky neboli šidítka děti uklidňují, protože v nich vzbuzují přirozený pocit sání. K dudlíkům nabízíme veselé barevné řetízky a pouzdra. Tyto doplňky jsou velmi praktické. Zabraňují totiž ztrátě nebo znečištění dudlíku, ať už jste s miminkem doma nebo na cestách.

    Kosmetika

    Dopřejte svým dětem tu nejkvalitnější kosmetiku. Jejich pokožka je velmi jemná a citlivá, proto je potřeba, aby měla tu nejlepší péči. Nakupte u nás dětské šampony, mycí gely a šetrné krémy. Vyberte si také z naší řady dětských olejů a tělových mlék. Jsou hypoalergenní, neobsahují alkohol ani jakákoliv barviva. Pro každodenní hygienu vašeho miminka jsou ideální naše vlhčené ubrousky. Čistí, hydratují a chrání pokožku před opruzením.

    Zavinovačky

    Také v dnešní době jsou zavinovačky základní výbavou každého miminka. Nabízíme vám multifunkční zavinovačky nebo zavinovačky s výztuží, ve kterých bude vašemu děťátku teplo a bude se v nich cítit v bezpečí. Dále si můžete vybrat různobarevné rychlozavinovačky. Jejich snadné a rychlé zavinutí je velmi praktickou záležitostí. Pocit jako u maminky v bříšku vašemu děťátku dopřejí hnízdečka pro miminka s polštářkem a peřinkou.

    Krmení

    Pravidelné krmení miminek je pro jejich zdravý růst a vývoj naprosto zásadní záležitostí. Z tohoto důvodu vám nabízíme dětské lahve a lahvičky, hrníčky, mističky, příbory a jídelní sady. Správnou teplotu mateřského mléka nebo vody udrží naše termoobaly na kojenecké lahve a hrníčky. Maminky jistě ocení také ostatní důležité doplňky, které usnadní krmení a přípravu jídla pro malé jedlíky. Jde například o náhradní dudlíky, savičky nebo kartáče na čištění lahví.

    Péče o dítě

    Vyberte si z naší široké nabídky produktů pro péči vašeho miminka. Nabízíme vám dětské kartáčky pro první zoubky i bezpečné nůžky na drobné dětské nehtíky. Dětské hřebínky jsou perfektní na jemné vlásky vašeho drobečka. Skvělými pomocníky jsou také dětská stupátka, odsávačka mateřského mléka nebo odsávačka hlenů. Antibakteriální ochranu vám zajistí koše na pleny, které nepropustí žádný zápach.

    Obalový materiál

    Neváhejte a nakupte u nás pevný obalový materiál. Nabízíme vám samolepicí plastové obálky různých rozměrů. Zasílat v nich můžete třeba oblečení, tiskoviny nebo lůžkoviny. Poskytují spolehlivou ochranu zboží před nárazem a mechanickým poškozením. Dále si kupte samolepicí pásku, která je vhodná do kanceláře, ale i do domácnosti. Skvěle upevní také balicí materiál.

    Nočníky a sedátka

    Usnadněte sobě i svému děťátku přechod z jednorázových či klasických látkových plínek na nočník. Vybírejte u nás z široké nabídky klasických různobarevných nočníků i bezpečných protiskluzových nočníků. Pozornost vašeho dítěte jistě upoutá také hrající nočník, který je nejen pohodlný, ale i velmi zábavný. V nabídce máme rovněž WC sedátka, která jsou ideální pro děti, které už chodí samy na toaletu. Všechny tyto výrobky jsou omyvatelné a také vyrobené ze zdravotně nezávadného materiálu. 

    Bezpečnostní potřeby...

    Jistě budete souhlasit s tím, že naše děti jsou v životě to nejdůležitější, co máme. Proto bychom měli za všech okolností dbát na jejich ochranu. Pro bezpečí těch nejmenších z nás jsme naskladnili několik nezbytných doplňků, které využijete v každé domácnosti. Nabízíme vám pevné a stabilní dveřní zábrany a dveřní zarážky. Jejich obsluha je naprosto jednoduchá a zároveň dostatečně zabezpečí dveře před úplným dovřením, v němž by si vaše dítě mohlo nepříjemně přiskřípnout prsty. Dále pro vás máme širokou nabídku pojistek na rohy, které jsou vyrobeny z odolných a bezpečných materiálů. Ochrání vaše děti před úrazy způsobenými nárazem na ostrou hranu. Díky našim zábranám k posteli se už také nemusíte bát, že by vaše dítě spadlo z postele.

    Polštáře a přikrývky

    Dopřejte svým nejmenším dětem, aby při spánku či odpočinku zažívaly maximální pocit pohodlí. Naskladnili jsme pro ně měkoučké polštáře s originálními potisky. Spinkat se jim bude krásně i v nádherných soupravách určených do kočárku nebo do postýlky. Tyto roztomilé soupravy obsahují polštářek a peřinku, jež jsou vyrobené z protialergického vlákna. Jistě oceníte, že jsou také velmi příjemné na dotek, a když se do nich vaše miminko zachumlá, usínání už pro něj nebude žádný problém. 

    Ohřívače a...

    Pokud vám klasické ohřívání kojeneckého mléka nebo dětské stravy zabere mnoho času, máme pro vás praktické řešení. Vyberte si v našem e-shopu elektrické ohřívače lahví. Během cestování jistě využijete také automobilové ohřívače lahví. Skvělým pomocníkem pro vás budou určitě sterilizátory kojeneckých lahví, které místo klasického vyvařování vnitřní část lahve dezinfikují. V naší nabídce máme jak elektrické sterilizátory, tak sterilizátory parní nebo do mikrovlnné trouby.

na stránku
Zobrazeno 13 – 24 z 1458 položek
Zobrazeno 13 – 24 z 1458 položek